Diensten

Welkom bij uw honden uitlaatservice

Honden uitlaat service

We komen uw hond op de afgesproken dag ophalen, samen met de rest van de honden rij ik naar de plek waar ze worden uitgelaten. We hebben altijd water en iets lekkers bij ons tijdens of na de wandeling. Zijn de honden nat/vies zal ik ze zo droog mogelijk terug brengen in de auto liggen de handdoeken klaar!

Verder loop ik tot maximaal 8 honden per ronde, hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik niet met teveel honden wil lopen. Zo krijgt iedere hond genoeg liefde en aandacht, en blijft het overzichtelijk!

Ik loop 2 rondes per dag de eerste ronde is van 9:00 uur tot 10:00 uur en in de middag van 13:00 uur tot 14:00 uur

De honden worden opgehaald in een busje die is voorzien van hokken waar iedere hond van elkaar gescheiden zal zijn, zodat ze tijdens het rijden niet bij elkaar kunnen komen. In de bus heb ik nog andere benodigdheden liggen zoals water, drink/voer bakken en handdoeken

Tarieven

Uitlaarservice:

Eenmalig: € 12,50

5 Wandelkaart: € 55,00

10 wandelkaart: € 110,00

 

Opvang:

Dagopvang: € 17,00

Vakantie opvang € 15,00 per dag

In de periode van het hoogseizoen per dag: €17.50  ( 1 juli t/m 1 september)

Feestdagen opvang (in overleg): €22,50 per dag

Weekendopvang (in overleg): €22,50

Dagopvang

Uw hond zal opgevangen worden bij mij thuis in een huiselijke sfeer met veel liefde en aandacht! Deze dag zal de hond alle 2 de rondes meelopen met de uitlaatservice.

Tussen de wandelingen door gaan de honden voor maximaal 1 uur in de bench een uurtje rust /eten en drinken voor we de volgende wandeling weer in gaan.

Tussen 7:30 uur en 9:00 uur word uw hond opgehaald en na de middagwandeling tussen 14:00 uur en 15:00 weer thuis gebracht.

Van maandag t/m vrijdag kan ik uw hond opvangen.

(weekenddagen in overleg)

"Van uitlaat service tot dag opvang. Snuiten naar buiten beschikt over benodigde kennis en ervaring om elk hond een dol gelukkige dag bezorgen."

Overnachting

Overnachting                                                                                                                  

De hond zal bij mij thuis in de hondenopvang overnachten, er zijn maximaal 5 opvang plaatsen iedere hond heeft zijn eigen bench.

Wandeling
Voor zo lang als de hond blijft loopt hij iedere dag mee met de honden uitlaatservice, 2 rondes per dag lopen wij van 9:00 uur tot 10:00 uur en in de middag van 13:00 uur tot 14:00 uur

Aan het einde van de middag ga ik nog minimaal een half uur met de opvang honden naar het bos, en in de avond nog een blokje om!

Eten/Drinken
Samen met u bespreken we hoe vaak uw hond gevoerd mag worden. Aan de hand van hoelang de hond blijft wil ik graag de hoeveelheid voer van uw eigen hond meenemen.

Zo krijgt iedere hond zijn eigenvoer! (vers vlees is helaas niet mogelijk!)